Despre noi
172
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-172,bridge-core-2.5.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-24.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-396
 

Despre noi

Echipamente pentru energie regenerabila

Despre noi

Societate cu capital integral romanesc, fondata in 1994 ca o afacere de familie. In 1996 porneste activitatea de consultanta comerciala si tehnica pentru firma NOR-PAR din Norvegia, pentru vanzarea si implementarea softurilor de proiectare in industria chimica si institutele de proiectare conexe.

In 2004 isi extinde activitatea de consultanta, vanzare si instalare sisteme de incalzire clasica. In 2005 porneste studierea posibilitatii de implementare a sistemelor de energie neconventionala (sisteme solare si pompe de caldura). In 2006 se realizeaza primul montaj complex ce imbina energia clasica data de o centrala pe gaz cu energia neconventionala data de o pompa de caldura aer-apa si un sistem solar cu aport la incalzire de pana la 50%. Tot in 2006 se fac primele cursuri de specializare pentru pompele de caldura NIBE (Suedia) si EVIHEAT (Suedia). In 2007 se fac primele cursuri de specializare pentru sistemele solare la SONNENKRAFT (Austria).

 

Tot in acest an se realizeaza cu succes prima instalatie solara mare pentru producerea apei calde menajere la Fabrica de Combustibil Nuclear din Pitesti. In 2008 se achizitioneaza licenta pentru programul de proiectare pentru sistemele neconventionale POLYSUN. In 2009 este introdusa in gama de produse noua tehnologie a pompelor de caldura aer-apa de la Mitsubishi Electric – ZUBADAN. Din 2009 am inceput conceperea de module proprii pentru instalatiile solare cu aport la incalzire, iar in 2010 au fost instalate primele modele.

TERMOSOLARE este o companie specializata in implementarea de solutii energetice alternative prin sisteme solare complete,consultanta specializata si termoviziune. Oferim clientilor nostrii posibilitatea de a isi reduce costurile cu incalzirea locuintelor, producerea apei calde menajere si consumul de energie electrica.

Call Now Button